Portfolio

eisbach - river surfing

Video from our trip to Europe trying to find some fresh powder at the mountains but ended up to surfing in München.

Just past a bridge near the Haus der Kunst art museum, the river forms a standing wave about one meter high which is a popular river surfing spot. The water is cold and shallow—sometimes only 40 cm deep—making it suitable only for experienced surfers and playboaters. The wave is predominantly used by surfers, and animosities of surfers towards kayakers have occasionally been reported.

äänimaljahoidot - hius- ja kauneushuone pixie

Halusimme yksinkertaisen, lyhyen videon somemainontaan pikaisella aikataululla. Toteutus onnistui luultua vaivattomammin ja oli hyvin luontevaa olla kokemattomana kameran edessä.

- Suvi, Hius- ja Kauneushuone Pixie

Hius- ja Kauneushuone Pixie on Kouvolan Kuusenkoskella toimiva kauneuspalveluja tarjoava yritys. Yritys omaa laajan skaalan kauneusalan palveluita ja lisäksi nyt uusimpana hoitona on äänimaljahoidot. Äänimaljahoito on turvallinen, syvärentouttava, kokonaisvaltainen hoitomuoto ja se voi vaikutuksiltaan vastata jopa useamman tunnin unta.

Pixie tahtoi toteuttaa usean videon sarjan aiheesta tarkoituksena tuoda äänimaljahoidot paremmin asiakkaiden tietoisuuteen, joista tämä oli näistä ensimmäinen osa. Videon tarkoituksena oli tuoda esille äänimaljahoidon taianomaista tunnelmaa, ilman suoranaista esitystä mitä nämä hoidot varsinaisesti ovat. Tämä tuotaisiin esille seuraavalla videolla. 

 Videon kuvaus ajankohta keväisinä lumihankineen, ei ollut otollisin, mutta video haluttiin somemainontaan nyt heti keväästä. Kuvausta edelsi pari suunnittelua palaveria, joissa lähdettiin rakentamaan yksinkertaista ja selkeää toteutusta videolle. Kuvaus paikkana toimi entuudestaan tuttu miljöö.

 

www.hiushuonepixie.com

 

janie - Downers (cover)

Musiikkivideon kuvaus janie. https://soundcloud.com/janieie

© 2021 All Rights Reserved.

www.teemupurmonen.com